Lilly’s Beauty Salon

Wimperextensions

Wimperextensions
Behandeling Tarief
Nieuwe set wimperextensions  One by One € 75
Opvullen na 1 week € 27,50
Opvullen na 2 weken € 35
Opvullen na 3 weken € 45
Opvullen na 4 weken € 55
Verwijderen van de wimperextensions € 15
Verwijderen van de wimperextensions i.c.m. een nieuwe set € 10
Verwijderen van de wimperextensions door ons geplaats gratis

Voor een opvul behandeling binnen 4 weken moeten er genoeg wimperextensions op uw eigen wimpers zitten. Indien het niet opvul waardig is, zal er een nieuwe set gerekend worden.

Garantie

Wij geven geen garantie op de extensions wanneer er mascara of andere producten op olie basis zijn gebruikt. Bij overmatig mascara gebruik  (zowel op olie- of waterbasis) vervalt tevens de garantie.

Wat is wimperextensions one by one?

Bij de ‘One by One’ techniek worden circa 80 tot 120 wimperextensions geplaatst. Dit is afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers dat u heeft en de ervaring van de wimperstyliste. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd met speciale lijm.

Wat zijn volume Lashes?

De Volume methode zorgt voor een volle en glamoureuze look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met maar liefst 3 wimperharen. Hierdoor worden je eigen natuurlijke wimpers verdriedubbeld!

Voor een mooi, blijvend resultaat willen we je de volgende tips meegeven voor het verzorgen van de wimperextensions.

De Behandeling Wimperextensions

Bij binnenkomst wordt samen met u de lengte en krul van de extensions bepaald. Onze specialisten kijken naar de vorm van uw ogen en gezicht. Gelieve geen oog make-up te dragen bij aanvang. Mocht u wel oog-make up dragen dan zal deze verwijderd worden. Indien gekozen is voor extensions op de bovenste wimpers, zullen de onderwimpers voorzichtig afgeplakt worden om verwarring te voorkomen. De behandeling is volledig pijnloos.

Een oog heeft ongeveer 90 wimperhaartjes. De extensions worden stuk voor stuk aan de eigen wimpers bevestigd. Aan bijna alle haartjes wordt een extension bevestigd. De extensions beginnen met een vollere aanzet die geleidelijk dunner wordt, net als bij de natuurlijke wimperhaar.

Voordelen van wimperextensions

Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een prachtige oogopslag.

Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee

Gewichtsloos

Niet schadelijk voor eigen wimpers

Zeer geschikt voor lens- en brildragers

Geen uitlopende mascara bij zwemmen, regen of transpiratie

Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder je zorgen te maken over je wimpers

Geen leeftijdsgrens

Blijft 6-8 weken zitten

Nazorg

Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.

Gebruik alleen mascara op waterbasis indien gewenst. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimper aan wordt gebracht, maar alleen aan de uiteinden.

Gebruik make-up remover op waterbasis. Make-up remover waar olie in zit weekt de wimperextensions los.

Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers. Zorg ervoor dat de make-up remover op olie vrije basis is.

Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.

Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.

Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig met een mascara brush zonder mascara. Breng ze waar nodig in model. Indien gewenst kan ook mascara op waterbasis aangebracht worden aan de puntjes.

Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.

Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.